четвер, 15 вересня 2016 р.

Виховуємо громадянина - патріота України

У рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Виховуємо громадянина – патріота України» у Пологівській спеціалізованій різнопрофільній школі І-ІІІ ступенів №2 був проведений конкурс патріотичних віршів «З Україною в серці».
                 Учні 5-6 класів зібралися разом, щоб почути поетичні рядки про  нашу славну державу Україну.
                Слава України – це її природні багатства, мальовнича природа, люди, які прославляють свою країну,  мова,  яку  в  усьому світі визнають однією з найкращих за своєю милозвучністю та мелодійністю.
                Компетентне журі визначило переможців,  це: Ротар Марія – учениця 5-А класу (І місце), Перетятько Валерія – учениця 5-Б класу (ІІ місце), Билим Максим – учень 6-А класу ( ІІ місце), Бараненко Ірина – учениця 6-Б класу ( ІІІ місце).
                А ще глядачі були активними учасниками конкурсу мовознавців  та вікторини « Чи знаєш ти Україну?».
               Також  була проведена  благодійна акція «Бібліотечка для захисників Вітчизни». Книги, зібрані учнями школи, були передані нашим захисникам в зону АТО.
              У бібліотеці діє постійно діюча  виставка «Є держава наша Україна, і є її невтрачений народ», яка  популяризує  українську історію, боротьбу українського народу за незалежність, мову та культуру.
              Підготовлені  бібліографічні рекомендаційні списки для батьків з питань патріотичного виховання дітей та молоді у сім’ї.

             Матеріали з проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Виховуємо громадянина – патріота України» представлені на сайтах  школи та газети «Пологівські вісті».




Немає коментарів:

Дописати коментар

  1 грудня, п’ятниця   Всесвітній день боротьби зі СНІДом Згідно інформаційного бюлетеня ЮНЕЙДС за 2017 рік, глобальна статистика ВІЛ: з поч...